Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
Lívanečky: Všechny přísady mimo oleje rozšleháme a necháme asi 10 minut odstát, pak usmažíme na oleji lívanečky, potřeme je špenátovou náplní a pokapeme omáčkou. Náplň: Omyté špenátové listy dáme do malého množství vroucí vody, krátce povaříme, scedíme a umeleme na masovém strojku. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, zasypeme ji moukou, osmahneme, zalijeme mlékem a povaříme na hustou omáčku. Přidáme pomletý špenát, utřený česnek, osolíme, opepříme a necháme přejít varem. Omáčka: Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme mlékem, rozšleháme, osolíme, opepříme a povaříme. Nakonec, před podáváním, vmícháme nastrouhaný sýr.