Staňte se našimi fanoušky na:

Choceňský kapr

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Filety nakrájíme na kostky, klobásky na kolečka, kysané zelí necháme okapat a podle potřeby překrájíme, oloupanou cibuli nasekáme najemno. V hrnci rozpálíme olej a orestujeme na něm cibuli s kmínem dozlatova. Přisypeme mletou oapriku a krátce ji osmahneme. Pak přilijeme vývar, vložíme nakrájenou rybu, klobásky a zelí. Osolíme a přiklopíme, zvolna dusíme. Z másla a mouky připravíme jíšku, opatrně ji vmícháme do základu, abychom rybu příliš nerozdrobili, necháme povařit. Nakonec zjemníme smetanou, dochutíme solí a pepřem, ještě krátce povaříme. K hotovému jídlu můžeme podávat brambory nebo pečivo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!