Na těsto ohřejeme 125 ml mléka a v něm rozpustíme 30g másla. Dáme vychladnout a pak vmícháme vejce. Do mísy nasypeme mouku a rozdrobíme droždí. Přidáme 30g cukru, sůl, mléčnou směs a uhněteme hladké těsto, přikryjeme utěrkou a necháme na teplém místě asi 30 minut kynout. Na pánvi rozpustíme 40g másla, 75g cukru a med. Mícháme, až se cukr rozpustí a získá karamelovou barvu. Vmícháme mandle, 3 lžíce mléka a necháme vychladnout. Vykynuté těsto dáme do vymazané dortové formy a necháme znovu kynout. Pak na ně rozdělíme mandlovou směs, pečeme při vyšší teplotě 20-25 minut, necháme vychladnout. Z mléka odebereme 4 lžíce a rozmícháme v něm 3 lžíce cukeu a pudink. Zbylé mléko přivedeme k varu, přilijeme pudink, krátce povaříme a dáme vychladnout. Zbylé máslo utřeme do pěny s hotovým pudinkem. Korpus vodorovně rozkrojíme, spodní díl potřeme krémem, přiklopíme horním dílem a dáme do chladničky. Před podáváním lehce posypeme okraj koláče moučkovým cukrem.