Staňte se našimi fanoušky na:

Chorvatský biftek

Autor receptu: Martin75 (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Příprava: Cibuli smícháme s masem, kořením, solí, kečupem a mlékem podle potřeby, vytvoříme placičky a opečeme je na pánvi. Maso vyjmeme a na pánvi podusíme lečo. Na talíři uděláme věneček rýže, doprostřed dáme maso, vše zalijeme lečem a ozdobíme proužkem kapie. Podáváme s bílým chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.konfrstova |31. května 2013
ukládám, díky za recept Odpovědět
katy9 |3. února 2013
to nemusí být šptné, ukládám na vyzkoušení Odpovědět
brenda |7. prosince 2012
zajímavé Odpovědět
jana.kozova|31. května 2013
nemusí to být špatné vyzkouším. Odpovědět
petr.helman.5|31. května 2013
Rád zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!