Staňte se našimi fanoušky na:

Chřest s citrónovou šťávou

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Chřest vložíme do vařící osolené vody a uvaříme do měkka, vodu slijeme a chřest osušíme. V omáčníku si rozpustíme máslo a přidáme do něj citrónovou šťávu z půlky citrónu a trochu pepře, promícháme. Na talíři při podávání přelijeme šťávu přes chřest.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |28. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím:-) Odpovědět
kattyr |27. dubna 2013
mňamózní Odpovědět
007levap|3. května 2013
pěkné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!