Staňte se našimi fanoušky na:

Cibuláč z Plzeňska

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kousky,cibuli na kolečka.Rozšleháme jogurt a utřeme česnek.Všechny přísady,kromě másla dáme na kastrol,důkladně promícháme a dusíme na mírném ohni.Je-li třeba,podlijeme trochou vody.Když je maso měkké,přidáme máslo.Zamícháme a podáváme se suchými bramborovými plackami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

wieruska |20. srpna 2013
dobrota Odpovědět
jobovab |20. srpna 2013
dobré Odpovědět
daramacho |20. srpna 2013
chutné Odpovědět
milmach |20. srpna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!