Staňte se našimi fanoušky na:

Cibulový vývar

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V hrnci na oleji orestujeme dosklovata na nudličky nakrájený pórek, kostičky cibule, podélně překrojenou jarní cibulku, přepůlený fenykl a pokrájený řapíkatý celer. Očistíme celer a mrkev, nakrájíme je na větší kostky a přidáme do hrnce. Podlijeme vínem a pomalu vysmahneme na tuk. Poté přidáme 1 l vody a kostku bujonu. Přidáme koření a vaříme 45 minut. Na konec dochutím solí a přecedíme přes jemné sítko. Vývar podáváme s nakrájeným orestovaným pórkem a s domácí zavárkou. Do cibulačky se hodí brokolicová sedlina.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!