Ve vodní lázni ušlehejte citronovou kůru, šťávu, cukr a žloutky až zhoustnou. Do malé misky dejte vodu a vsypte do ní želatinu. Nechte nasáknout, pak ve vařící vodní lázni míchejte až se rozpustí. Želatinu vmíchejte do základu na suflé a dejte vychladit. Zlehka ušlehejte smetanu. Z bílků ušlehejte tuhý sníh. Polovinu šlehačky lehce vmíchejte do suflé, pak do něj zlehka zapracujte sníh a směs nalijte do litrové formy na suflé s papírovým límcem, povrch uhlaďte. V chladničce nechte aspoň 4 hodiny chladit. Odstraňte límec z horní části formy a dezert ozdobte šlehačku a citronátem. LÍMEC NA SUFLÉ - výroba Ustřihněte si kousek pergamenu (voskového papíru) nebo alobalu o rozměrech asi 70x15 cm - tak dlouhý, aby se dal ovinout kolem varné mísy s přesahem aspoň 5 cm. Složte ho podélně napůl, pak jednu stranu potřete máslem a posypte cukrem. Oviňte papír jako límec kolem okraje mísy na suflé, pocukrovanou stranou dovnitř tak, aby vyčníval aspoň 5 cm nad mísu. Konce límce připevněte svorkami na papír nebo rovnými špendlíky.