Připravíme si těsto: žloutky vyšleháme s 50 g cukru krupice, zašleháme také máslo a špetku soli. Mouku (jen 200 g) smícháme s kypřícím práškem a vmícháme to do žloutkové směsi. Vypracujeme hladké těsto, které necháme 30 minut odpočívat zabalené ve fólii v lednici. Nyní si připravíme citronový krém: Smícháme 300 ml mléka a citronovou kůru z jednoho citronu a přivedeme k varu. Žloutky vyšleháme s vanilkovým cukrem a 80 g cukru moučka do pěny. Zbylých 100 ml mléka smícháme se 40 g hladké mouky a vlijeme to do horkého mléka. Poté přidáme i žloutky a povaříme. Odstavíme a přidáme šťávu ze tří citronů. Formu na biskupský chlebíček vymažeme máslem a přeneseme do ní vyválené těsto. Pečeme 7 minut na 180 °C. Poté nalijeme citronový krém a pečeme 15 minut na 170 °C. Z bílků, špetky soli a 35 g cukru moučka vyšleháme tuhý sníh a rozprostřeme ho na koláč. Pečeme ještě 25 minut na 120 °C.