Staňte se našimi fanoušky na:

Cizrna s lečem

Autor receptu: Romik (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cizrnu propláchneme a zalijeme vodou. Necháme bobtnat minimálně 12 hodin. Druhý den vodu slijeme, zalijeme čerstvou a pod pokličkou vaříme do změknutí cizrny (cca 45 minut). Zelí (pokud je příliš kyselé, můžeme propláchnout) překrájíme na menší kousky, podlijeme trochou vody, osolíme, osladíme a dusíme do měkka. Na sádle necháme zesklovatět pokrájenou cibuli. Pak dáme lečo a cizrnu,přidáme sul pepř a polelkové kořeni a asi 2 lžíce kečupu.A pudusime asi 20 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |14. dubna 2014
zkusím Odpovědět
martinnatr |1. června 2013
super Odpovědět
sarka.tuslova |31. května 2013
Vyzkouším :o) Odpovědět
katy9 |13. května 2013
vyzkouším Odpovědět
A |12. května 2013
dobré , zdravé Odpovědět
karpiskova |3. května 2013
hezké, určitě vyzkouším Odpovědět
daja55 |2. května 2013
cizrnu mám ráda a tohle vypadá dobře Odpovědět
Petulík |10. dubna 2013
to bude dobré Odpovědět
jola |12. března 2013
vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |10. března 2013
Cizrnu vždy v obchodě držím v ruce a zas dám zpět. Tento recept je jednoduchý, takže příště ji koupím, jsem moc zvědavá, jaké to bude! Dík za inspiraci. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!