Cizrnu namočte přes noc v dvojnásobném množství vody. Nechte okapat a vložte ji do středně velkého hrnce. Přidejte tolik vody, aby ji překrývala asi o 7,5 cm. Přidejte 1/2 čajové lžičky soli. Vařte 10 minut a odstraňujte případnou pěnu, která se může hromadit. Přikryjte hrnec a přívod tepla snižte na minimum. Vařte, dokud cizrna nezměkne. Čas od času se podívejte, jestli je v hrnci dostatek vody, aby se nepřipálila. Potom cizrnu slijte a nechte oschnout. Na středním plameni rozehřejte v hrnci ghí nebo rostlinný olej. Přidejte garam masalu a jednou zamíchejte. Potom okamžitě přidejte osušenou cizrnu. Neustále ji obracejte vařečkou, zatímco se smaží 8 až 10 minut. Když se na ní objeví malé hnědé skvrny, odstavte hrnec z plamene a vmíchejte jogurt. Okořeňte solí a pepřem. Podávejte horké.