Staňte se našimi fanoušky na:

Cizrnové sabjí 2

Autor receptu: Dušky (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Namočíme cizrnu na minimálně 12 hodin, nebo použijeme cizrnu z konzervy, tu však nedoporučuji. Když už je cizrna nasáklá, povaříme ji v té samé vodě cca. 30 minut. Pak odlejeme většinu vody a cizrnu vysypeme na velkou pánev. Přidáme pomačkaná rajčata bez slupek (opět můžeme použít konzervovaná, no nedoporučuji), koření (kurkuma, chilli, sůl, pepř) a vaříme takhle 5 minut. Pak pŕidáme předem osmaženou cibulku a papriku nakrájenou na kostky. Vaříme dalších 5 minut, a jídlo máme hotové. Podle libovůle můžeme pak servírovat s rýží, kuskusem nebo jíst samotné. Výborně k dochucení slouží i smetana, nebo indický sýr panýr.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |13. dubna 2014
zkusím Odpovědět
sazinka |22. března 2014
like Odpovědět
Monique |10. prosince 2013
zkusím Odpovědět
sussan |29. května 2013
Podobné děláme. Jednoduché, rychlé, dobré. :) Odpovědět
planeta |15. května 2013
zdravá cizrna Odpovědět
miuka |13. května 2013
indická jídla mám moc ráda, jedla jsem jiná sabjí u indů, tohle si tedy vyzkouším doma Odpovědět
Uzzi1 |6. února 2013
pěkné, vyzkoušíme Odpovědět
Barakuda |5. února 2013
Něco podobného vařím taky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!