Staňte se našimi fanoušky na:

Čokoláda do hrnečku

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Hořkou čokoládu rozpustíme za stálého míchání na vodní lázni - NESMÍ SE VAŘIT! - čokoládu nalijeme do papírových košíčků. Stejným způsobem rozpustíme bílou čokoládu a nalijeme ji do středu tmavé čokolády v košíčcích. Necháme ztuhnout, a pak ji můžeme dávat do horkého mléka nebo ji můžeme nechat rozpustit v horké kávě. TIP: Do mírně ztuhlé čokolády zapíchneme dřevěnou lžičku a necháme v ledničce ztuhnout. Pak ozdobně zabalíme do celofánu, máme hezkou pozornost pro návštěvy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!