Hořkou čokoládu najemno nastrouháme, máslo s oběma cukry utřeme do pěny a zašleháme žloutky. Potom vmícháme čokoládu a kávu. Z bílků ušleháme tuhý sníh a střídavě s mandlemi a strouhankou ho zapracujeme do krému. Tukem vymažeme a cukrem vysypeme 4 šálky (obsah 200ml) a cca 1 cm pod okraj naplníme krémem. Do hrnce s vodou dáme pařáček a dáme na něj šálky. Vodu přivedeme k varu a přikryté pokličkou necháme asi 45 minut pařit. Omáčku v prášku rozmícháme v mléce a vyšleháme do hladkého krému (omáčku můžeme připravit i z vanilkového pudinku). Ze 2/3 mléčné čokolády škrabkou nastrouháme roličky, zbytek rozehřejeme, naplníme mikrotenový sáček s odstřihnutým růžkem. Vanilkovou omáčku rozdělíme na talířky, do omáčky vyklopíme bábovičky, posypeme je moučkovým cukrem a roličkami čokolády. Rozehřátou čokoládu nastříkáme do omáčky a nožem ozdobně dotvarujeme. Nakonec, jako ozdobu, přidáme mochyni.