Z bílků, cukru a soli ušleháme sníh a vmícháme žloutky. Mouku smícháme se solamylem, prosejeme do vaječné směsi a promícháme. Těsto rozetřeme na plech s pečícím papírem a uhladíme, pečeme asi 12 minut na 200°C. Čokoládu nasekáme, smetanu přivedeme k varu a za stálého míchání čokoládu rozpustíme. Upečený piškot vyklopíme a necháme vychladnout. Máslo utřeme do pěny a vmícháme do ní 3 lžíce moučkového cukru, čokoládovou smetanu a likér. Piškot podélně rozkrájíme na 3 stejně široké pásy. První položíme do hranaté formy a potřeme jednou třetinou krému. Přiložíme druhý pás a potřeme druhou třetinou krému, zakryjeme třetím pásem a potřeme ho zbytkem krému, Nakonec ozdobíme čokoládovými tyčinkami a chladíme asi 3 hodiny.