Těsto čokoládové: Smícháme 200 g hladké mouky, 200 g mletých mandlí, 100 g krystalového cukru a přidáme špetku soli. Šlehačem zašleháme 180 g změklého másla a 3 žloutky. Všleháme rozpuštěnou čokoládu a vypracujeme husté těsto. Zabalíme do fólie a dáme na hodinu do lednice. Těsto rozválíme na kruh a vložíme do formy ( o průměru asi 23 cm ) , okraj vyvýšíme a zarovnáme. Těsto propícháme vidličkou a pečeme na 180°C 20 - 30 minut. Necháme vychladnout ve formě. Karamelová náplň: Rozpustíme 100 g krystalového cukru, 125 g másla, 2 lžičky kukuřičného sirupu a 1 slazené Salko. Přivedeme k varu a povaříme 5 - 10 minut. Necháme mírně vychladnout. Bílý krém: 100 ml smetany vyšleháme na tuhou šlehačku. Tvaroh s cukrem utřeme na hladký krém a přimícháme do šlehačky. Mírně vychladlou karamelovou náplň nalijeme do vychadlého korpusu a v chladu necháme ztuhnout. Na ztuhlou náplň natřeme bílý krém a hustě posypeme mandlovými lupínky.