Moku prosát s moučkovým cukrem, přidat vanilkový cukr, změklé máslo, kávu a vejce. Vypracovat hladké těsto a v lednici nechat asi 30 minut odležet. Těsto vyválet na plát a formičkou vykrájet oválky. Na plechu s pečícím papírem péct asi 10 minut na 180°C. Z marcipánové hmoty vymodelovat malá kávová zrnka, namočit je do rozpuštěné mléčné čokolády a na pečícím papíru nechat zaschnout. Změklé máslo důkladně utřít s rozpuštěnou hořkou čokoládou, krém dochutit brandy. Polovinu oválků potřít krémem a přitisknout na ně zbylé oválky. V lednici je nechat ztuhnout. Do rozpuštěné bílé polevy vmíchat mletou kávu,potřít oválky a dozdobit kávovým zrnkem. Poznámka: Pokud do krému nechcete dát mletou kávu (protože "drhne"), ochuťte ho lžičkou instantní kávy rozmíchané v troše smetany.