6 žloutků utřeme s cukrem a půlkou prášku do pečiva a 3lžícemi horké vody. Přidáme na páře rozehřátou, lehce vychladlou čokoládu a promícháme. Z 6 bílků ušleháme pevný sníh a lehce vmícháme ke žloutkům. Nalijeme do dortové formy průměr 24 cm, vymazané a vysypané moukou. Pečeme v rozehřáté troubě na 170 st. cca 35 - 40 minut. Těsto se nám při pečení nafoukne, po vyndání splaskne, tak to má být. Po zchladnutí přendáme korpus na mísu, lehce pokapeme rumem /můžete vynechat/ a natřeme pikantní višňovou marmeládu, můžete použít i borůvkovou nebo lesní směs, přidáme višňový kompot, ze kterého scedíme šťávu. Nakonec potřeme krémem z vyšlehaného mascarpone a šlehačky. Nacelý dort nastrouháme jedny ledové kaštany. Necháme vychladit v lednici. Je to jednoduché, rychlé, ale výborné. Poznámka: piškot se po upečení jako propadne, nelekejte se, ale po namazání a uležení se zase pěkně nadzvedne.