Korpus: Připravíme si tuhý sníh z bílků a špetky soli a dáme stranou. Ve větší míse šleháme žloutky a postupně přidáváme horkou vodu. Vznikne nám světlá pěnová hmota, do které po částech zašleháme krupicový cukr. Mouku si promícháme s kakaem a kypř. práškem a polovinu opatrně vmícháme do žloutkové pěny, poté zlehka vmícháme polovinu ušlehaného sněhu, zbytek mouky a opět zbytek sněhu. Na závěr přidáme nasekanou čokoládu. Vlijeme do formy a pečeme při 180° cca 45 minut. Vychladlý korpus dvakrát prokrojíme. Krém: Utřeme si máslo s moučkovým cukrem a postupně zašleháme zakysanou smetanu se šlehačkou a pudinkovým práškem. Šleháme ještě 3-4 minuty, dokud není krém tuhý a hladký. Korpusy potřeme marmeládou, dáme vrstvu krému a přiklopíme. Navrch ozdobíme lentilkami nebo jinými bonbony dle chuti.