Staňte se našimi fanoušky na:

Čokoládový krém do cukroví

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(3 hlasy)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce nalijeme vlažnou vodu, přidáme mléko, vanilkový cukr, mouku a rozšleháme metličkou. Za stálého míchání uvaříme hustou kaši a za občasného promíchání necháme vychladnout. Do kastrólku dáme kousek tuku a na mírném ohni rozpustíme. Stáhneme z ohně, přidáme rozlámanou čokoládu a vymícháme do hladka. Máslo rozšleháme, postupně zašleháme vychladlou kaši a nakonec vychladlou tekutou čokoládu. Podle chuti zašleháme moučkový cukr. Do krému můžeme zašlehat 1 - 2 lžíce rumu. Bílý krém: Uvařenou vychladlou kaši zašleháme do rozšlehaného másla, podle chuti zašleháme moučkový cukr a mandlové aróma.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucy3 |7. května 2014
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!