Pozn.: Přesné ingredience na výrobu kávového krému jsou zmíněny v samotném textu (nejsou uvedeny ve výchozích ingrediencích). Pudink: Vymažte máslem 1,5litrovou nádobu z varného skla nebo pudinkovou formu. Ve velké míse smíchejte mouku a prášek do pečiva. V jiné velké míse šlehejte ručním mixérem, nastaveným na vysokou rychlost, vejce a cukr doběla, až budou jako nadýchané. Střední rychlostí postupně vešlehejte máslo. Stěrkou vmíchejte lískové oříšky, čokoládu, strouhanku a suché přísady. Přendejte těsto do připravené nádoby (formy). Zakryjte pečicím papírem a alobalem. Převažte provázkem nebo zakryjte pokličkou. Dejte (nádobu) formu do velkého kastrolu a naplňte ho vodou tak, aby byla forma do poloviny ponořena. Vařte pod poklicí na mírném ohni asi 2 hodiny, dokud pudink neztuhne. Kávový krém: V menším kastrolku smíchejte smetanu ke šlehání (310 ml), vejce (lehce rozšlehané, 1 kus), kávový likér (2 lžíce) a cukr pískový (1 lžíce) a dejte na mírný plamen. Stále míchejte, až smetana lehce zhoustne. Podávejte pudink s kávovým krémem, meruňkami (čerstvé nebo kompotované) a vlašskými ořechy (nahrubo nasekané).