Z bílků našleháme sníh, po lžících do něj zašleháme cukr, smísíme mouku se 60g škrobu, kypřícím práškem a kakaem. Do sněhu zašleháme žloutky a moučnou směs. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy a pečeme asi 35 minut v předem vyhřáté troubě při 180°, hotový korpus necháme vychladnout. Slijeme kompot a ovoce nakrájíme na kostičky. K 250ml šťávy přidáme skořici,hřebíček a škrob - povaříme, přidáme ovoce a necháme vychladnout. Korpus na 2x rozkrojíme, ušleháme smetanu se ztužovačem; do 1/4 přidáme hrušky a rozetřeme na první díl korpusu. Překryjeme druhým dílem, potřeme další částí šlehačky a položíme třetí část korpusu. Celý dort potřeme ušlehanou smetanou a posypeme strouhanou čokoládou.