Staňte se našimi fanoušky na:

Čtyři "lomcováky"

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

HORSKÝ LOMCOVÁK 4cl slivovice, černý čaj, sušená švestka, celá skořice Do hrníčku dejte 3 sušené švestky, kousek skořice a přelejte horkým černým čajem. Přidejte slivovici a kolečko citronu. BROKEN LEG 2cl Jim Beam bourbon, 15cl jablečného džusu, svitek skořice Jablečný džus ohřejte na 90°C, do hrníčku nalijte dávku Jima Beama a doplníte horkým jablečným džusem. Dozdobíte plátkem citronu a skořicovou tyčkou. Pije se co nejteplejší. MEDVĚDÍ SÍLA 300ml červeného vína Medvědí krev, 1/2 lžičky instantní kávy, 2 plátky pomeranče, 2 lžíce vanilkového cukru Do hrnce dáte vařit červené víno s kávou, pomerančem a cukrem. Těsně před bodem varu stáhněte z plotny a rozlijte do sklenic, ozdobte citronem. ŠVÉDSKÝ GLÖGG 700ml červeného vína, 300ml červeného vermutu, 150g cukru, zázvor, 8 hřebíčků, kousek celé skořice, drcené mandle na posypání V kastrůlku smíchejte víno, vermut a cukr. Přidejte skořici, hřebíček a zázvor, zahřejte k bodu varu a vypněte. Nechte vychladnout a na noc uložte do ledničky. Druhý den scedíte, koření vyhodíte a tekutinu ohřejte - mňam!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!