Staňte se našimi fanoušky na:

Cuketová buchta-hrníčková

Autor receptu: edita.mickova (17 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cukr,olej a vejce vyšleháme a pak postupně přidáváme cuketu,kterou si nastrouháme na hrubém struhadle a ostatní suroviny.Nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme na 180 st. asi 20 min(podle druhu trouby).Nakonec na povrchu po upečení pocukrujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

VELKAKOKI |26. února 2015
vyzkouším Odpovědět
edita.mickova |31. července 2014
dětem moc chutnala Odpovědět
lyžařka|11. července 2017
Dobrý den, nikde v receptech se nepíše zda se musí cuketa nechat odkapat. Vím, že pouští hodně vody. Děkuji Odpovědět
TradicniRecepty.cz |26. července 2017
Dobrý den, mockrát Vám děkujeme za dotaz. Cuketa se do receptu přidává hned, bez okapání. Přejeme Vám dobrou chuť! ;)
hadicevlcice|12. srpna 2014
a s kafickem * Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!