Máslo s moučkovým cukrem pečlivě utřeme na hustý krém, do něhož vmícháme žloutek. Pak promícháme polohrubou mouku s kypřícím práškem, škrobovou moučkou, pomerančovou kůrou a mletými mandlemi. Moučnou směs potom střídavě s mlékem zapracujeme do máslového krému. Na cukrářský sáček nasadíme hvězdicové tvořítko a poté sáček opatrně naplníme hotovým těstem. Troubu předehřejeme na 180°C. Plech na pečení vyložíme pečicím papírem. Na plech nastříkáme podle libosti proužky, vlnovky nebo kolečka. Pečeme v předehřáté troubě asi 10 - 12 minut dozlatova. Vyjmeme plech z trouby a pečivo necháme na plechu vychladnout. V horké lázni rozpustíme čokoládu a dáme do malého mikrotenového sáčku. Ustřihneme růžek a pečivo ozdobíme tenkými čokoládovými proužky. Čokoládu necháme ztuhnout, pečivo uložíme do papírových košíčku a narovnáme do uzavíratelné dózy.