Staňte se našimi fanoušky na:

Dančí guláš

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky,osolíme,opepříme a obalíme v hladké mouce.V kastrole zpěníme slaninu,na ní necháme zesklovatět nakrájené cibule,vložíme maso a lehce ho opečeme,aby se zatáhlo.Poté ochutíme divokým kořením,podrcenými kuličky jalovce,osolíme,opepříme a nakonec přidáme mletou papriku.Ihned podlijeme horkou vodou a zvolna dusíme za občasného promíchání doměkka.Nakonec přidáme posekanou petrželku.Podáváme s bramborovými knedlíky nebo s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

joko |10. ledna 2014
vyzkousim Odpovědět
joko |10. ledna 2014
krasne Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!