Staňte se našimi fanoušky na:

Daňčí recepty na hroznovém víně

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Plátky masa naklepeme, osolíme a okořeníme. Naplníme je směsí drcených vařených a oloupaných kaštanů a nakrájené šunky. Plátky stočíme, zabalíme do plátků slaniny a ovineme nití. 2. Závitky poprášíme moukou. Na směsi oleje a másla osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme závitky, opečeme ze všech stran, zastříkneme vínem a za občasného podlévání dusíme doměkka. 3. Nakonec přidáme bobule hroznového vína bez zrníček a krátce prohřejeme. Podáváme s různě upravenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |10. května 2013
ukládám Odpovědět
zajdixs |10. května 2013
jů, ještě koupit to maso :) Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
ukládám Odpovědět
slavuska |6. května 2013
neznám :) Odpovědět
water |6. května 2013
zajimave:-) Odpovědět
xxPPxx |6. května 2013
zajimave Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!