Staňte se našimi fanoušky na:

Datlové hrudky.

Autor receptu: martina.molerova (23 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze 4 bílků ušleháme tuhy sníh,do něho přidáme cukr a vaříme v parní lázni do zhoustnutí,áž se tvoří špička.Do prochladlého uvařeného sněhu přidáme několik kapek citronové štavy,krájene liskové oříšky,vlašské oříšky mandle oloupané a nakrájené na nudličky a datle stejně tak nakrájené.Dobře promícháme.Potom na máslem pomazaný plech tvoříme z hmoty hrudky a pozvolna pečeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sůl nad zlato |16. listopadu 2016
dobré Odpovědět
šupina73|8. května 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!