Staňte se našimi fanoušky na:

Dědův gulášek

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Klasický guláš-Na tmavší základ z cibule,protlaku a mleté papriky dáme nakrájené hovězí maso,kmín,česnek,majoránku,sůl,pepř a dusíme až se voda z masa odpaří.poté vyrestujeme základ na tuk,zaprášíme moukou,osmahneme a zalijeme vodou nebo vývarem z masoxu. Dusíme doměkka.Maso vyjmeme a omáčku zpět propasírujeme. Vepřový gulášek-na sádle připravíme sklovitou cibulku,zaprášíme paprikou a zalijeme vývarem.Přidáme vepřové maso pokrájené na kousky a osolíme.Měkké maso vyjmeme zahustíme moukou s vodou,provaříme a ke konci přidáme šlehačku.omáčku přepasírujeme na maso.Zdobíme cibulí a feferonkou.Příloha,chléb,knedlíka nebo brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!