Šlehačku vyšleháme spolu se sladidlem dohusta, tvořítkem o prům. 8 cm vykrojíme z korpusu kolečka a z jedné strany je potřeme marmeládou. Na střed každého kolečka položíme odkapanou půlku meruňky řezem dolů. Šlehačku naplníme do cukrářského sáčku s řezanou ozdobnou trubicí a nastříkáme ji kolem meruňky. Povrch posypeme barevným kokosem a ihned podáváme. TIP: 3 VARIANTY KORPUSU PRO DIABETIKY 6 vajec, 250g polohrubé mouky (nebo 150g mouky+100g oříšků, nebo 240g mouky+lžíce kakaa),180 gr sypkého FAN sladidla Sorbitu se sacharinem, špetka prášku do pečiva,2-3 lžíce oleje Ušleháme sníh, zvlášť žloutky se sorbitem a troškou vlahé vody, do žloutků přidáme 3 lžíce oleje, nakonec mouku s prdopečem ( případně s oříšky nebo kakaem podle toho, jaký korpus děláme). Promícháme a vmícháme lehce sníh. Nalijeme do vymazané formy a pečeme asi 40 minut na 150°, je nutno zkusit špejlí. Možná se vám zdá 6 vajec na tak malou formu hodně, ale těsto se sorbitem nenabývá v troubě tolik jako s obyčejným cukrem, tak aby byl ten korpus dostatečně vysoký. Těsto na terče upečeme na plechu, protože korpus nemusí být tak vysoký jako na dort.