Staňte se našimi fanoušky na:

Dipy

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. KARI DIP: 1/2 malého jablka, 300g tvarohu, 1 lžíce kari, sůl Oloupané jablko bez jádřince najemno nastrouháme, promícháme s tvarohem a kari, osolíme. 2. BRAMBOROVÝ DIP: 3 uvařené brambory, 120g nízkotučného tvarohu, 250g jogurtu, na špičku nože pálivé papriky, čerstvě mletý pepř z mlýnku, 1/2 svazku pažitky Oloupané brambory rozmačkáme a utřeme s tvarohem a jogurtem dohladka. Nakonec vmícháme na drobno pokrájenou pažitku. 3. OSTŘEJŠÍ RAJČATOVÝ DIP: 3 stroužky česneku, 2 šalotky, 3 lžíce tekutého medu, 3 lžíce rajského protlaku, 3 lžíce kečupu, 6 lžic pomerančové šťávy, 7 lžic balsamikového oleje, 1/2 lžičky pálivé papriky, na špičku nože cayenského pepře, bylinková sůl Česnek a šalotku nakrájíme nadrobno. Promícháme med, rajský protlak, kečup, pomerančovou šťávu a olej, vmícháme česnek a šalotku, dochutíme bylinkovou solí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jindriska8 |15. září 2014
Ukládám Odpovědět
hanik29|12. řijna 2014
zajímavé,vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!