Začneme přípravou marinády Vezmeme máslo, rozpustíme je a přidáme do něj citronovou kůru, citronovou šťávu, sójovou omáčku, bazalku, česnek, mletý černý pepř, sůl a vegetu. Masíčko omyjeme, osušíme, odblaníme, nařežeme a naklepeme. Potřeme je ochuceným máslem a v uzavřené nádobě necháme v chladničce do druhého dne marinovat. Další den si nachystáme větší pekáč. Na jeho dno dáme na půlkolečka nakrájenou cibuli. Na ni položíme marinované masíčko. Zalijeme trochou masového vývaru a zbylou marinádou, přidáme veškeré další koření mimo Zaziky. Pekáč dáme do předehřáté trouby péct. Přikryté pečeme při 180 C asi 3/4 hodiny, záleží podle typu trouby. Nyní masíčko na chvíli odkryjeme. Nezapomínáme pilně podlévat, abychom masíčko nepřipálili. Dokud se masíčko peče, očistíme si jablíčka, která nakrájíme na kolečka a vykrojíme do středu asi do 1 1/2 cm díry. Když už je masíčko skoro měkké, poklademe na něj jablíčková kolečka, ve kterých jsme středové díry pořádně zaplnili švestkovými povidly. Masíčko necháme ještě chvíli péct a nakonec nahoru jemně nastrouháme sýr. Jako přílohu jsem udělala klasické vařené brambůrky a salátek. Příprava salátu: Cibuli nakrájíme na jemná půlkolečka a okurku nastrouháme a osolíme. Hlávkový salát a rajče nakrájíme na malé kousky a smícháme dohromady. Zalijeme bílým jogurtem, zakysanou smetanou a dochutíme kořením Zaziky. Tip : Pokud nemáme divočinu, vzdáleně ji můžeme nahradit falešnou svíčkovou... Přeji Vám dobrou chuť. :-)))