Staňte se našimi fanoušky na:

Domáca ťarhoňa

Autor receptu: najkuchtickalenka (135 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Veganské
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
29× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 1 cibule
  • 4 vejce
  • rostlinný olej
  • tarhoňa
  • sůl
  • mletá červená paprika
  • studená voda
  • posekaná petrželová nať
  • mouka (dle potřeby)

Pracovní postup:

Do rozšľahaných vajec vmiešame toľko múky, aby vzniklo veľmi tuhé, takmer sa rozsýpajúce cesto. Cesto postrúhame na hrubšom strúhadle, roložíme na dosku a necháme obschnúť. Na rozohriatom oleji v hlbšej rajnici opražíme cibuľu, pridáme tarhoňu, osolíme, posypeme mletou červneou paprikou a za stáleho miešania pražíme. Zalejeme studenou vodou, premiešame a prikryté dusíme. Počas dusenia niekoľkokrát premiešame a podľa potreby dolievame vodu. Hotová tarhoňa by sa mala sypať ako udusená ryža. Pred podávaním posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

EvaV |23. ledna 2015
používá se jako příloha, že? Odpovědět
Linda |15. července 2013
zkusím Odpovědět
Gabrielle |15. července 2013
zajímavý recept:) Odpovědět
pajunc |8. června 2013
díky za inspiraci :-) Odpovědět
martinnatr |4. června 2013
super Odpovědět
Trrri |29. května 2013
dobrý tip :))) to ještě neznám Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Vypadá opravdu hezky ;-) Odpovědět
zajdixs |12. května 2013
krása Odpovědět
jitulka |11. května 2013
to musím zkusit Odpovědět
water |10. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!