Navíc ještě budem potřebovat 2 krabičky neslazeného mléka tatra(nešlo mi to už přidat k surovinám) 2 plechovky slazeného kondenzovaného mléka dáme do hrnce,zalijeme vodou,aby byly potopené a mírným varem vaříme asi 2 hod.Necháme vychladnout(v žádném případě neotvíráme horké!!!) Na suché teflonové pánvi opražíme kokos dorůžova a ještě horký ho v misce smícháme s neslazeným tatra mlékem.Necháme 24 hodv lednici.ruhý den slijemepřes plátýnkoa dobře vyždímáme,kokos vyhodíme nebo můžem použít do bábovky.Smícháme svařené slazené mléko ze kterého vznikl hustý karamels kokosovým mlékema vanilkovými cukry nejlépe v mixérua postupně přiléváme rum(podle chuti).Slijeme do láhvi.Pokud ho ihned nevypijete,vydrží v lednici i několik měsíců ;o)