Do větší mísy dejte mouku, sůl, žloutky, vejce a cukr. Pak připravte mléko, droždí a jogurtové máslo - nechte ohřát na sporáku v malém hrníčku, až budou vlažné. Pak přidejte do mísy a důkladně prohněťte, na hladké těsto.. Hotové položte na plech a přikryjte utěrkou a nechte cca 30 minut odpočívat. Potom těsto znovu prohněťte a u dělejte z něj asi 50g kuličky, položte na plech a nechte dalších 15 minut odpočinout. Pečte asi 30 minut na 200°C. Rada: Briošky můžeme vytvarovat různě. Moje maminka z těsta dělá spíš "rohlíky", nejjednodušší jsou "bulky". Také existují formy na briošky nebo se mohu upéct ve formě na muffiny. Moc hezké jsou, když je vytvarujete do tvaru hrušky, dáte do formičky a z toho užšího konce uděláte bambulku.