Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí chléb jako z pekařství

Autor receptu: CJay (19 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
33× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V míse smíchejte suché suroviny a zalijte je vodou. Vypracujte hustší těsto a nechte kynout 8 hodin. Vykynuté těsto vyndáte na pomoučněnou pracovní plochu a uděláte z těsta placku silnou cca 2 - 4cm. Necháte 15 minut odpočívat. Potom těsto přeložíte na třetiny ze zhora a zespodu a na další třetiny zprava a zleva. Necháte odpočívat 60 minut přikryté utěrkou. Mezitím si nastavíte troubu na 230°C a dáte do ní ohřát zapékací mísu i s pokličkou. Těsto dáte do mísy, přikryjete pokličkou a pečete 30 minut. Po půlhodině sundáte pokličku a pečete 15 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucikpucik |21. května 2013
domácí chleba je nejlepší... Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Dobrota ;-) Odpovědět
Semyaza |13. května 2013
znám, je luxusní Odpovědět
junkie09 |11. května 2013
děkuji, vždycky jsem chtěla zkusit upéct vlastní chléb. Odpovědět
pajunc |8. května 2013
super, ulozim k vyzkouseni :-) Odpovědět
tepito |4. května 2013
zkusím Odpovědět
biglol |2. května 2013
pěkný chleba Odpovědět
Uzzi1 |2. května 2013
ten se povedl Odpovědět
ladunka |21. dubna 2013
snad bude dobrý...nemá dobré zkušenosti,ale ráda vyzkouším...děkuji Odpovědět
L.C. |16. dubna 2013
Povedl se Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!