Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí čokoláda

Autor receptu: Kocicka (11 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozpuštěný tuk smícháme s kakaem, solamylem a cukrem do hladké hmoty. Formičky pro naplnění vypláchneme studenou vodou a naplníme hmotou. Naplněné formičky dáme do chladu ztuhnout. Když je čokoláda ztuhlá, můžeme jí začít vyklápět. Pokud by se vám nedařilo některé kousky vyklopit, potřete formičku zvenku hadříkem namočeným v teplé vodě nebo na chvíli ponořte do horké vody. POZOR: Ponořit jen formičku, čokoláda musí zůstat nad hladinou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pes |9. září 2013
čokoládu miluju Odpovědět
jobovab |27. července 2013
dobré Odpovědět
monies87 |18. února 2013
ukládám a určitě vyzkouším Odpovědět
Zorushka |17. února 2013
Je výborná Odpovědět
slavuska |15. února 2013
zkuím, vypadá hezky Odpovědět
dajul |12. února 2013
vyzkouším Odpovědět
pavlinf |11. února 2013
vyzkouším Odpovědět
Yvajs |11. února 2013
dobré Odpovědět
Nika026|10. prosince 2014
zkusim Odpovědět
Emar|11. února 2013
MILUJU tuhle i bílou, ale kakaovou víc. :-) Každé Vánoce nám je mamča dělávala. Vnikající, i když zřejmě kalorická atomovka (obzvláště na Ivě, pravda)... :-D Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!