Recept na přípravu tohoto králíka je jednoduchý, ale králík je přitom úžasně chutný. Když si jej tak upečete, posouďíte sami! Králíka stáhneme z kůže a vykucháme . Pořádně jej omyjeme, osušíme a rozporcujeme. Necháme jej minimálně den uležet v chladu, má to veliký vliv na chuť masíčka. Pokud máme králíka z marketu, můžeme s ním pracovat hned, ale chuť jeho masíčka se nedá srovnat s chutí masa z králíka, kterého máme z domácího chovu. Jeden si holt nevybere. Nejdříve ze všeho si připravíme marinádu. Olej smícháme s hořčicí, solí, pepřem, prolisovaným česnekem, pálivou paprikou a kečupem . Přilejeme vodu a pořádně promícháme . Maso vložíme do připravené marinády a necháme v chladu odležet přes noc, aby marináda pronikla do masíčka co nejhlouběji. Když se rozhodneme, že začneme péct, najdeme si hlubší pekáč. Králíka dáme do pekáče a přelijeme marinádou. Troubu předehřeme na 200 stupňů a při této teplotě zůstaneme. Králíka upečeme do křupava . Během pečení maso obrátíme a poléváme výpekem. Upečeného králíka naservírujeme na talíř, podáváme s rýží a ozdobíme zeleninou. Přeji Vám dobrou chuť!