Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí likér ze salka

Autor receptu: Peggy89 (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Salko vařím 2 hodiny, potom ho nechám vychladnout. Dělám z větší poloviny plechovky (zbytek použiju třebana cukroví). Větší polovinu salka dám do misky trochu prošlehám a během šlehání postupně přilévám rum a smetanu. (Smetany stačí mín nemusíbýt celý kelímek) Nalévám do prázdné sklenice a dávám na pár hodin odležet do lednice.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlastik |6. prosince 2013
Super 1* Odpovědět
Vlastik |6. prosince 2013
Super 1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!