Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí tatarka z majolky

Autor receptu: croky (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli a okurky nakrájíme na kostičky. Přidáme trochu majonézy, osolíme a opepříme dle chuti. Množstí surovin záleží na množství strávníků. Můžeme naředit trochou vody, pokud to bude moc husté.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ehm |28. května 2013
a co zkusit na zředění mléko Odpovědět
laetti |19. května 2013
bezva tip, zkusím Odpovědět
honzíček |19. května 2013
supr Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Děkuji vyzkouším. Odpovědět
roxana-zdena |15. května 2013
děláme také, je lepší než kupovaná, ty kousky okurky a cibule jsou lepší než rozmixovaná koupená. A asi toho tam dávám i víc jak v koupené. Odpovědět
planeta |11. května 2013
vodou neředím Odpovědět
anasy |11. května 2013
ukládám a vyzkouším Odpovědět
tepito |11. května 2013
uložím Odpovědět
dagos |10. května 2013
uložím a vyzkouším Odpovědět
moniskaaa |9. května 2013
tak tuhle tatarku delame od meho detstvi kdy me ji naucil dedecek a je to ta nejlepsi tatarka, kterou jsem kdy jedla :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!