Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí veka , lepší než kupovaná.

Autor receptu: zlatica.nemethova (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
30× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve uděláme klasický kvásek, pak přidáme další - mouku, vodu, máslo, sůl a zamícháme a těsto vypracujeme, necháme kynout. Vykynuté těsto rozdělíme na 4 části, díly jednotlivě rozválíme a zatočíme. Dáme na plech s pečícím papírem, potřeme žloutkem a pečeme 30 min. na 200 °C. Místo veky můžeme uplést i housky...

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |4. července 2014
dělávám a je dobrá Odpovědět
Proxi |12. dubna 2014
super :-) Odpovědět
Lucie 9 |30. ledna 2014
zkusíme Odpovědět
zdenka.r |10. ledna 2014
určitě vyzkouším Odpovědět
pastelkat |6. ledna 2014
mnam :-) Odpovědět
Januse |27. prosince 2013
dobré Odpovědět
planeta |25. prosince 2013
super, 1** Odpovědět
Georgina |12. prosince 2013
ukládám Odpovědět
Vladenka |10. prosince 2013
to se hodí, až zapomenu koupit Odpovědět
hanik29|12. dubna 2014
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!