Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí zeleninovo cuketová hořčice

Autor receptu: Berounka.Bergie (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvaříme do měkka cca 2 hodiny v jednom velkém hrnci a poté rozmixujeme. Já ještě naprosto horké rozmixovávám a poté nalívám do sklenic a otočím dnem vzhůru, tím se zavaří a vydrží dlouho ;-) nemusí se poté ještě zavařovat v hrnci. Z této dávky je přibližně 8 sklenic od tatarky. Tato hořčice se hodí jak na chleba po salám, tak i jako přípravek do různých marinád, nebo omáček. (zkoušela jsem i dětskou bez feferonek, ale opravdu to není ono a ani dětem to pak nechutnalo, ale sto lidí, sto chutí :o) )

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

J |7. května 2013
vyskousim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!