7 celých vajec + 7 polévkových lžic cukr krystal ušlehat do husté bílé pěny - asi15 minut šlehat. Přidáme 7 polévkových lžic mouky + 2 polévkové lžíce mletých ořechů, lehce zamícháme rozetřeme na plech s pečícím papírem a na 180°C upečeme do zčervenání. Takto si upečeme 3 stejné plechy. Necháme vychladit. Lepší je piškoty upéct den dopředu. Z vychladlých piškotů stáhneme papír. Spodní plát potřeme marmeládou, na marmeládu natřít krém (vrstva asi 1 cm), přiklopíme 2 plát, opět marmeláda, krém a dáme 3 plát. Obdélník srovnáme a pokud nám někde něco na boku přečnívá, tak zařežeme nožem dorovna. Boky a povrch potřeme slabou vrstvou krému. Po natření krému boky obsypeme zbytkem mletých ořechů. Na povrchu dortu uděláme kolem dokola ozdobný rantlík a do rantlíku nalijeme vychladlou čokoládovou polevu. Nesmí být teplá, jinak se krém rozpustí. Po ztuhnutí čokolády dozdobíme krémem a růžičkami. Čokoládová poleva: Do kastrolku dáme Omegu a na mírném ohni rozpustíme, nesmí vařit. Přidáme rozlámanou čokoládu, mícháme až se rozpustí,už ne na sporáku. Po rozpuštění čokolády vmícháme kakao. Čokoládovou polevu necháme ztuhnout a pak ve vodní lázni znovu rozpustíme - lépe se leskne. Krém: Do hrnce dáme asi 800 ml mléka a uvedeme do varu. Ve 200 ml rozmícháme pudingy, vlijeme do horkého mléka a za stálého míchání uvaříme hustou kaši, necháme vychladit. Máslo dáme do nádoby ve které budeme šlehat krém a rozšleháme. Postupně zašleháváme uvařený puding. Puding musí mít stejnou teplotu jak máslo, aby se krém nesrazil. Dochutíme cukrem, jak kdo chce sladké a mandlovým aróma.