Žloutky vyšlehejte s cukrem a rumem do pěny. Bílky vyšlehejte se špetkou soli na sníh a lehce ho promíchejte se žloutkovou pěnou. Mouku, solamyl i kakao prosijte a smíchejte s mandlemi. Vše opatrně vmíchejte do vaječné hmoty. Poté těsto nalijte do vymazané a moukou vysypané dortové formy, průměr 24 cm. Pečte ve vyhřáté troubě při 200 stupních asi 35 minut. Korpus nechte krátce vychladnout ve formě a pak ho vyklopte. Z mléka, žloutků, krupicového cukru a pudinkového prášku uvařte pudink a za občasného míchání ho nechte vychladnout na pokojovou teplotu. Pak změklé máslo vyšlehejte do pěny a postupně zašlehejte vychladlý vanilkový pudink. Nakonec zašlehejte griotku. Korpus dvakrát vodorovně prokrojte, potřete krémem a sesaďte. Krémem potřete také celý povrch dortu a strany ještě obalte do mandlových lupínků. Ze zbylého krému nastříkejte řezanou trubičkou po obvodu dortu pusinky. Na každou potom posaďte kandovanou třešeň. Z čokolády naškrábejte škrabkou na brambory hoblinky a ozdobně jimi posypejte střed čokoládového dortu. Hotový dort nechte ztuhnout a nakrájejte na díly.