Těsto: 6 vajec, 175g cukru, 150g polohrubé mouky, 30g škrobové moučky Žloutky s cukrem ušlehat do pěny, z bílků ušlehat pevný sníh. Mouku smíchat se škrobovou moučkou a střídavě se sněhem zapracovat do žloutkové pěny. Dno formy vymastit a formu naplnit těstem. Péct asi 35 minut na 200°C, pak vyklopit a nechat vychladnout, korpus překrojit. Náplň a ozdoba: 300g reveně, 250g cukru, 200ml jablečné šťávy, 1/2 sáčku vanilk.pudinku, 350g jahod, 300g žervé, 500g jogurtu, 2cl pomeranč.likéru, 6 plátků bílé želatiny, 300ml smetany Oloupanou a nakrájenou reveň dusit asi 10 minut s jablečnou šťávou a cukrem. Pudink rozpustit v troše ovocné šťávy a zamíchat k reveni. Jahody (2 dát stranou) nakrájet na plátky a přidat k reveni. Spodní díl korpusu položit na podnos, dát do dortového prstence a potřít ovocnou směsí. Smíchat žervé, 150g cukru, jogurt a pomerančový likér. Želatinu nechat nabobtnat, pak rozpustit a vmíchat ji do krému. Krém nanést na ovocnou směs a přiložit vrchní díl korpusu. Smetanu ušlehat dopevna, 2/3 šlehačky potřít celý dort. Zbylou třetinou naplnit zdobičku nebo cukrářský sáček a na dort nastříkat kopečky. Obě zbylé jahody nakrájet na plátky a položit na kopečky. Dort ještě posypat sekanými pistáciemi nebo mandlemi a proužky reveně.