Staňte se našimi fanoušky na:

Dušené vepřové maso v zelí podle šenkýře

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V osolené vodě uvaříme vepřové maso doměkka,vykostíme a nakrájíme na kostky.Na slanině nakrájené na kostičky osmahneme dorůžova pokrájenou cibuli,přidáme jemně nakrájené zelí,podlijeme trochu vývarem a udusíme doměkka.Poprášíme paprikou a moukou,a jěště trochu podusíme,podle potřeby zředíme vývarem.pak již jen prohřejeme,přidáme maso a podáváme s chlebem nebo vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lvodakova |22. srpna 2013
vyzkouším :) Odpovědět
i |20. srpna 2013
za 1 Odpovědět
wieruska |20. srpna 2013
dala bych si Odpovědět
tepito |20. srpna 2013
něco podobného vařili v Jugoslávii-dobrota Odpovědět
jobovab |20. srpna 2013
dobré Odpovědět
daramacho |20. srpna 2013
chutné Odpovědět
milmach |20. srpna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!