Staňte se našimi fanoušky na:

Dušené vepřové s pivem

Autor receptu: Vlasta78 (81 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kousky a 3 hodiny marinujeme ve směsi z oleje, koření, mouky a soli. Potom asi 10 minut maso i s marinádou smažíme, přidáme najemno nakrájenou cibuli a rajčata. Po chvilce směs zalijeme pivem a dusíme doměkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |26. září 2013
ukládám Odpovědět
Gabrielle |20. června 2013
super Odpovědět
kla4 |2. června 2013
na pivě je všechno dobré :) Odpovědět
Semyaza |14. května 2013
super Odpovědět
najkuchtickalenka |12. května 2013
ukladam do oblubenych receptov Odpovědět
sarka.tuslova |11. května 2013
Dobrý recept :-) Odpovědět
roxana-zdena |11. května 2013
Zkusím, zajímavé:-) Odpovědět
eviti |11. května 2013
na pivu je všechno dobré Odpovědět
A |11. května 2013
dobrá rada Odpovědět
petra.konfrstova |11. května 2013
Určitě vyzkouším děkuji:-)) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!