Milešovská prsíčka 1/2 kg kuřecích prsíček, 300g cibule, 400g žampionů, 150g pórku, 0,3 dl sójové omáčky, solamyl, olej mletý pepř, sůl, Na bramboráčky: 1kg brambor, 1 vejce, mléko, hladká mouka, česnek, majoránka, pepř, sůl, olej Cibule nakrájíme nadrobno a osmažíme dorůžova na oleji. Vložíme kuřecí prsíčka nakrájená na delší nudličky a podusíme. Přidáme nakrájené žampiony a podusíme. Ve vodě rozmícháme solamyl, přidáme k prsíčkům se sójovou omáčkou a za stálého míchání dosolíme a dopepříme. Povaříme, až vystoupí tuk napovrch. Pórek nakrájíme na kolečka a přidáme do hotového pokrmu, promícháme. Očištěné syrové brambory nastrouháme, slijeme z nich vodu, polijme horkým mlékem, aby brambory nečernaly, přidáme utřený česnek se solí, drcenou majoránku, mletý pepř a vejce, nakonec vmícháme mouku. Bramboráčky pečeme o průměru asi 8 cm. Na talíř rozdělíme bramboráčky a navršíme na ně kuřecí směs. Prsíčka s křenem 400g kuřecích prsíček, 2dl kávové smetany, 2 lžíce strouhaného křenu, 10g hrubé mouky, 1/2 kostky masoxu, mletý pepř a sůl Naklepané maso posolíme a opepříme, stočíme do rolád a sepneme párátky. Podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Maso přendáme na talíře a odstraníme párátka. Do kuřecího vývaru přidáme masox a smetanu, zahuštěnou moukou, povaříme a přisypeme nastrouhaný křen (TEN UŽ SE NESMÍ VAŘIT!!) Omáčkou polijeme porce na talířích, jako příloha se hodí brambory nebo rýže.