Rychtářské 1,5 kg vepřových žebírek, cibule, 1/2 dl sójové omáčky, hladká mouka, plnotučná hořčice, olej, mletý pepř a sůl, zelená petrželka Žebírka nasekáme na 10 kusů kotlet, okraje nařízneme, osolíme a opepříme. Opečeme z obou stran a když jsou kotlety měkké, přidáme sójovou omáčku, zaprášíme moukou a krátce povaříme. Na talíř naaranžujeme velkou zeleninovou oblohu a hranolky, některé vždy položíme 1 kotletu, potřeme hořčicí, přelijeme šťávou, posypeme kolečky syrové cibule a ozdobíme petrželkou. Chmelařské 1,5 kg vepřových žebírek, cibule, černé pivo, strouhaný sýr, strouhaný křen, hladká mouka, kremžská hořčice, olej solamyl, vegeta, mletý pepř, sůl, zelená petrželka Žebírka nasekáme na 10 kusů kotlet, okraje nařízneme, osolíme a opepříme. Opečeme z obou stran a když jsou kotlety měkké, podlijeme pivem a podusíme. Zaprášíme trochou solamylu, dochutíme vegetou a mírně podusíme. Na talíř naaranžujeme velkou zeleninovou oblohu a hranolky, na které položíme vždy 1 kotletu, potřeme kremžskou hořčicí, přelijeme šťávou a posypeme strouhaným sýrem smíchaným se strouhaným křenem, ozdobíme petrželkou.