Staňte se našimi fanoušky na:

Dvojitý drůbeží vývar

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kostry důkladně omyjeme studenou vodou a krátce spaříme v horké vodě. Vložíme je do 2 l studené vody, přidáme kuřecí bujon a vaříme 1 hodinu. Očištěnou zeleninu nakrájíme na menší kousky a společně s kostmi a kořením vaříme, až je měkká. Vývar nenecháme přejít varem, aby se nezakalil. V případě, že se začne vařit, jej okamžitě schladíme několika kostkami ledu. Vzniklou pěnu při vaření odebíráme z povrchu naběračkou. Nakonec scedíme přes jemný cedník. Vývar dochutíme solí a ihned podáváme s drobně nakrájenou uvařenou zeleninou a doplněný domácí zavářkou. Drůbeží vývar bude vynikající s domácími šunkovými ravioli.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!